bredband2

Bredband2 skyltar med “24h support!”.

Verkligen.

Jag skiter fullständigt i om de sitter på supporten och dricker kaffe. De får ju fan svara på mail och i telefonen om de ska kunna stå för sin 24h support. I förra veckan skickade jag ett mail angående oklarheter i priser. På stadsnat.se visas ett erbjudande medan bredband2.se har ett helt annat. Min sambo skulle då slå dom en pling och fråga, men det var ju upptaget och många som ringde.

Istället mailade jag en kort, och väldigt enkel, fråga. Men så här en vecka senare så har jag inte fått något svar än. Skandal.

 • http://www.jonnyelofsson.se Jonny Elofsson

  Å huga va risigt. Ta någon annan leverantör.

 • kent

  Tyvärr är de billigast och har bäst tjänster…

 • Ola

  Jag har haft Adamo som ISP, de har lämnat över sina kunder till Bredband2.
  Jag fick en faktura från dessa, där en av posterna var för något som jag inte beställt.

  Jag betalade övriga fakturan. Ja, den vanliga vägen är kanske att betala och sen bestrida, eller dylikt. Men jag gjorde inte så.

  Jag försökte nå bredband2:s support via telefon, går inte.

  Jag skickade epost till deras helpdesk som stod anvigen på fakturan, jag fick ett auto-svar med ett ärende-nr. I eposten skrev jag tydligt och utförligt vad som hade hänt och att jag tänkte betala den övriga summan, men alltså inte den posten som jag inte hade beställt.

  Nu några veckor senare kom det idag ändå en påminnelse!

  Just nu i skrivande stund försöker jag åter igen nå dem via telefon, och har suttit i kö i snart 30 minuter… Och jag känner på mig att ingen kommer att svara.

  Jag blir mycket förbannad och irriterad på sånt här.
  Dessutom tar de ut en faktureringsavgift.
  Ett så kallat IT-företag som använder sig av e-faktura! Det ironi, och tragiskt!

 • kent

  @Ola det låter riktigt jobbigt!

  Företag utan kundsupport är bland det sämsta som finns. Särskilt om de köper upp ett företag med befintliga kunder och struntar i kundsupporten.

  Fakturaavgiften är ett av affärsvärldens knep att få folk att sätta upp Autogiro.

 • edtheswed

  Hej,

  Fd Adamo kund. jag har försökt att kontakta de med alla medel men fick ingen respons alls. Mailade till stadnätet att de hade också en ansvar att kolla vem de erbjuder. Min mail skickades till Breband2 marknadchef och stadnätet skrev deras synpunkter. Väntade en vecka, ringde support igår och de svarade efter första försök. Jag har ändå sagt upp mig.
  Bajs företag som de ska inte få mina pengar

 • kent

  @edtheswed Låter förjävligt! Vi blev faktiskt uppringda av stadsnät, eller Opennet som de heter, idag och de erbjöd oss bra grejer inför flytten. Bland annat att de skulle försöka deala med BBB om vår uppsägningstid bland annat.

  Men det verkar tyvärr som att Bredband2 har Sveriges sämsta kundsupport…

 • Hans

  Ni är inte ensamma om att ha problem med bredband2. Jag har varit utan uppkoppling sedan 2/12-08, Har ringt( ca: 3 timmars väntetid totalt innan jag fått svar) ett flertal ggr. och påtalat detta men får ingen rätsida på problemet. Har även skickat mail 4 ggr.men inte fått något svar. Därför har jag sagt upp mitt avtal med dom som ska upphöra 21/1-09. Nu i dagarna har jag lika f-n fått en faktura för februari månad. Det kanske skulle vara någon form av gemensam aktion för oss som är drabbade.

 • kent

  @Hans Ja det verkar onekligen som att det luktar kattkiss om hela Bredband2. Verkar som ett otroligt oproffsigt företag som inte bryr sig det minsta om sina kunder.
  Det märkliga är att det är en avknoppning av BBB, som ändå får stå för bra kundsupport just nu.

 • Anders

  Grabbar,,,jag instämmer. Är fd Adamokund som blivit uppköpta av Bredband2. Övergången skedde den 1/1-2009. Kort därefter aviserade man att ett antal domäner skulle försvinna, bl.a malmo2.net, svalov2.net, vasteras2.net
  5-8 dagar senare var dessa borta och därmed mailen…Hmmm jag anser att det är för kort avisering och mailar dem,,,det har nu gått 3 veckor och NADA inget svar…Nästa brist jag råkar ut för är att mina mail hos Adamo också försvunnit, hela inkorgen var tom en solig dag..Jag har sedan dess ringt och mailat ett flertal ggr,,,ingen verkar bry sig…Jag ställer mig bakom all kritik då det verkar vara befogat…

 • Anders

  Haha sandlådekrig mellan Daniel Krook VD på Bredband2 och Jonas Birgersson på Labs2…
  Daniel var tidigare ekonomichef hos Jonas,,,betyder det att man även har kvalifikationer att leda ett företag som detta ?? jag tvivlar…Artikeln ——> http://www.idg.se/2.1085/1.212647/bredband2-vi-anser-att-vi-har-helt-ratt

 • Carl

  Till och med Adamo var en dröm jämfört med BB2. Svarar inte på brev eller mail, väntetid forever i telefon. Nada från deras sida. Nu höjer man priset från 135 till 195 för 10 MBit/s den 1 maj. Jag säger upp mitt abonnemang nu.

 • Pingback: bredband2 - en bluff? | born to hula

 • janne

  VARNING VARNING bredband2,skaffa aldrig något som har med dom att göra,dom svarar ej på mejl,skickade 4st för 2 veckor sedan,inget svar,totalt okunninga,har digisip som dom nu har totalt förstört.man ska maila dom för att få betala…hahahahaaa,sveriges största amatörer,pinsamt att dom kan finnas kvar.
  VARNING VARNING

 • Mats

  Hej alla lurade kunder och framför allt medmänniskor.

  Jag har tvingats in i detta blufföretag då dom köpte upp digisip.

  Men jag är av den naturen att jävlas man med mej så möter man motstånd.
  Jag har anmält dom till PST och Konsumentverket samt slängt in en kopia till Vinge Advokatbyrå. Nu när det visar sig vara flera som har samma uppfattning om Bredband2 tycker jag vi ska göra en gruppanmälan.

  Asgamar som dessa ska utrotas från marknaden innan dom får för bra fäste.

  Hör av er till mig så kan vi utforma anmälan tillsammans.
  Det är ju det som är så fint med den nya komunikationsformen internet.
  Gemensamt kan vi få dessa hjärtlösa människor att känna på vad fri marknad är.

  Med stort hopp om en snabbt slut på Bredband2.

  mats

  colliman@techemail.com

 • Reetard

  Bredband2 är det klart bästa bolaget inom denna bransch när det gäller support, visst har dom haft problem en tid tidigare men nu finns det inget bolag som klår dom på den biten. Klart bästa operatören så som jag ser det efter den erfarenhet jag har av alla oseriösa inom denna bransch.

 • David

  Alltså det här företaget. Man blir mörkrädd tror att man befinner sig i gamla Sovjetunionen igen. Har inte hört något av dem på flera månader, är det någon som vet hur man kan säga upp sitt avtal??

  HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLLLLPPPPPPP

 • kent

  David > Vad kan jag säga? Har ingen aning. Bredband2 verkar vara skojare på riktigt. Har inte hört en enda nöjd kund till Bredband2. Det finns många andra, bättre, tjänster i Stadsnät som är att föredra.

 • kent

  Reetard > Varför surfar du inte via Bredband2 om de är så bra? Eller du kanske inte ens är en riktig kund?

 • Berra

  Lugn det tar c:a en månad att få svar på mail från dom. Jag har sagt upp mitt abonemang hos dom, det va först då jag fick ett svar. Ett svar som inte hjälpte ett dugg. Dom ville jag skulle ringa i stället, men det va ju det jag att försökt göra innan jag mailade. Så jag har gett upp.