Det är framåt vi ska

Det blev ingen trendspaning 2011 för min del. Det känns så 2010 att spana framåt. Framtiden är här och jag har fullt upp att göra framtiden. Och under 2011 hoppas jag verkligen se verklighet av tidigare framtidsanalyser som skett. Vad jag märker när jag pratar med kunder är att attityden mot webben förändrats ganska mycket, på bara 2-3 år. Man vill börja testa och vill ha idéer och samtal kring vad just deras verksamhet kan få ut av webben. Många vill in på Facebook. Tänk att det behövdes 4 000 000 svenskar för att företagen skulle se möjligheterna!

För övrigt tror jag stenhårt på att responsive web design är här för att stanna. Alltså elastiska designer som kan omformas beroende på vem som tittar på sidan. Det här är extremt intressant och hörnstenar för bra webbplatser i framtiden. Media queries och utrotning av Flash är framtidens melodi!