På väg till #sswc

Nu har jag bokat och betalat en biljett till SSWC, Sweden Social Web Camp, som går av stapeln 11-14 augusti 2011. Det blir mitt första år, och efter vad som man hört och läst om tidigare år så är det kanske “the grej” att vara där om man jobbar med webb.

Mina förhoppningar är att träffa “tankeledare”, alltså människor som verkligen tänkt på framtiden och har bra skit att säga! Sådant skit man själv hajar till på och kan ta med sig och jobba vidare med.

Så om allt går vägen så tar jag Saab:en och sladdar ned genom Sverige till den lilla ön i Blekinge där hundratals webbnördar samlats och i flera dagar ha sessions om vad vi själva tycker är viktigt, allt i det så kallade unconference-formatet. Om @emiljansson fick tag i biljett så har han en plats i bilen. Resten är bokningsbart, så att säga. Om @jonas_halmstad också får tag på biljett så sladdar vi förbi Halmstad, tänkte jag. Vi får se. Men vi kan plocka upp vem som helst efter vägen. Bara hojta på Twitter!