Tag Archives: misshandel

Övrigt

Brickebacken är farligt!

I natt när jag och min flickvän gick hem till Brickebacken från vänner som bor på studentområdet vid Universitetet så blev vi överfallna. De misshandlade min flickvän och hotade mig. Allt de ville var att ha våra mobiltelefoner.

De ville provocera men så klart gav jag ingen första smäll. Utan de var smarta nog att dela ut ett knä i magen, på en tjej.

Det var 4 killar, runt 17 år uppskattar vi. 3 svarta och 1 vit. Alla fyra hade hoodies som förmodligen är köpta på H&M, av deras mammor. Det var ungefär den känslan. Kidsen frågade hur vi mådde, och jag replikerade “Tja, skit”. Och sedan bad dom oss om våra mobiler. Vem fan vill ha en jävla mobiltelefon?

Så klart sa vi båda nej, men när vi särade på oss och de kunde bearbeta oss enskilt så hade min flickvän tagit upp sin telefon och ringde 112. Förhoppningsvis hörde de på larmcentralen att något var i görningen. Mitt försvar var att stampa i backen och skrika för allt jag var värd; “Håll käften, dra åt helvete era jävla satungar”. De försökte helt klart provocera våld från min sida. Man måste säga att de var ganska smart.

Man känner sig så dum nu i efterhand. Det var ju bara 4 jävla kids som inte hade något att göra. Samt att jag lämnade min flickväns sida gör inte saken bättre. Min mitt försvar har alltid varit att tilltala våldsprovocerare på ett avvisande och lite smart arrogant, samt aldrig aldrig sätta första smällen. Så länge man har långt till våldet så klarar man sig, oftast. Brickebacken visade sig verkligen från sin allra sämsta sida.

Svart på vitt, Brickebacken är farligt!